Bestuursleden Stichting Office Management Noord-Nederland

Persoonlijke motivatie en Visie

Tol Secretarie "relatiemanagement - verbinden, overbrengen en delen van kennis, motiveren en stimuleren is het mooiste en dankbaarste werk wat je kunt bedenken."

Bedrijf

Als secretariaatskantoor in Hoogersmilde bieden wij secretariële en telefonische ondersteuning aan met een team van gemotiveerde (directie)secretaresses. Met de huidige digitale mogelijkheden kunnen wij dit op afstand uitvoeren. 

Het Nieuwe Werken heeft zijn entree gemaakt.

De Directiesecretaresses/managementassistenten hebben een overvolle agenda. Veel werkzaamheden staan niet in hun werkprofiel. Wij vinden dat ze ondergewaardeerd worden. In werkelijkheid is ze de SPIN in het web duizendpoot. Wij helpen de (directie) secretaresses om het bedrijf draaiende te houden. Daar waar nodig is dragen wij zorg voor de werkzaamheden waar geen tijd voor blijkt te zijn. Belangrijk is dat de secretaresses zelfde controle houden. Wij zorgen ervoor dat ze zich kunnen concentreren op de prioriteiten. Daardoor krijgen ze ruimte en tijd voor vernieuwing. En heeft ze tijd voor de “Ad-hoc” werkzaamheden, die elke secretaresse wel bekend zijn. Wij zijn de secretaresses van de secretaresses.

Naast het secretariaatswerk verleent Tol Secretarie de service van Telefoondienst. De werkwijze is hetzelfde. Telefoondienst op afroep. Geen gemiste oproepen meer of de voicemail inspreken! De telefoon wordt opgenomen met de bedrijfsnaam. Ook hierbij is Tol Secretarie niet gericht op contractduur of contractomvang. Geen abonnement maar doorschakelen naar de Telefoondienst wanneer het nodig is.

Stichting Office Management Noord-Nederland

Tol Secretarie is grondlegger van de Stichting Office Management Noord-Nederland voor het organiseren van workshop, seminars, evenementen t.b.v. het Office Management. Want het Office Management is een vak. Secretaresse, Managementassistent en iedereen die daarin werkzaam is ontvangt alleen op Secretaressedag een erkenning en gaat dan naar een workshop. Terwijl (bij)scholing in deze nieuwe tijd zo belangrijk is. De stichting schakelt Tol Secretarie in om de werkzaamheden, ondersteund door MBO stagiaires, uit te voeren.

Erkend Leerbedrijf

Tevens is Tol Secretarie en Office Management Noord Nederland een erkend leerbedrijf van Ecabo, voor MBO-studenten. Als eerste bedrijf in Nederland heeft het de erkenning ontvangen om op afstand en op locatie flexibel te werken met de stagiaires.
Het Nieuwe Werken wordt hiermee in praktijk gebracht.

Als lid van de Bedrijfstakoverleg bij ROC Drenthe College wil Tol Secretarie zich inzetten om het lesmateriaal in overeenstemming te laten komen met de werkzaamheden uit de praktijk.
Tevens wil Tol Secretarie stagiaires op MBO niveau stimuleren om na de opleiding daadwerkelijk aan de slag te gaan met de beroepskeuze die er gemaakt is en niet automatisch te kiezen voor een HBO opleiding.
Sponsors

Nieuws

OMNN Tweets

Contactgegevens

Stichting Office Management Noord-Nederland
Rijksweg 235
9423 PH Hoogersmilde
Tel: 06-11251618
Fax: 085-7731838
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK Noord-Nederland 54583756
BTW nr. NL851360312B01