Meer weten? Kom naar onze kennissessie op 28 januari 2020!

Wij hebben per ingang van 1 juli 2019 het stokje over genomen Rieel Organisatieverbetering en bieden vanaf heden op onze eigen locatie in Assen de Secretaressehogeschool aan.
Dit is een jaaropleiding voor (ex)secretaresses die zich willen ontwikkelen en een hbo denk- en werkniveau willen bereiken. Een uitgelezen kans om meer waarde te creëren.

Aangezien wij graag willen vertellen wat de Secretaressehogeschool precies inhoudt, organiseren wij op dinsdag 28 januari 2020 van 19.00 – 20.00 uur een gratis kennissessie in Assen. De kennissessie is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over de inhoud en de mogelijkheden bij OMNN. Dit geldt dus voor werkzoekenden, werknemers, werkgevers en andere belangstellenden. Wij zorgen voor de koffie en wat lekkers. Meld je snel aan via secretariaat@omnn.nl of door een bericht te plaatsen op Social Media.

We hopen jullie te zien de 28e! Tot dan!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Belangrijk nieuws!

Vanaf 15 september starten we weer met de opleiding secretaresse naar MBO+ en HBO niveau. 

Omdat we de gezondheid van alle deelnemers en trainers hoogachten, zijn ook bij ons nog een aantal maatregelen van kracht, waaronder kleinere groepen. Momenteel hebben we nog een aantal plaatsen vrij! Wil je je nog aanmelden dan kan je vanaf 15 september dus al deelnemen op (onze) locatie in Assen. Wellicht tot dan!