Meer weten? Kom naar onze kennissessie op 28 januari 2020!

Wij hebben per ingang van 1 juli 2019 het stokje over genomen Rieel Organisatieverbetering en bieden vanaf heden op onze eigen locatie in Assen de Secretaressehogeschool aan.
Dit is een jaaropleiding voor (ex)secretaresses die zich willen ontwikkelen en een hbo denk- en werkniveau willen bereiken. Een uitgelezen kans om meer waarde te creëren.

Aangezien wij graag willen vertellen wat de Secretaressehogeschool precies inhoudt, organiseren wij op dinsdag 28 januari 2020 van 19.00 – 20.00 uur een gratis kennissessie in Assen. De kennissessie is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over de inhoud en de mogelijkheden bij OMNN. Dit geldt dus voor werkzoekenden, werknemers, werkgevers en andere belangstellenden. Wij zorgen voor de koffie en wat lekkers. Meld je snel aan via secretariaat@omnn.nl of door een bericht te plaatsen op Social Media.

We hopen jullie te zien de 28e! Tot dan!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Belangrijk nieuws!

Om de verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen zijn er scherpe maatregelen genomen door de overheid. Dit heeft ook voor ons gevolgen. Wij leven in een bijzondere tijd. Wij willen onze deelnemers en trainers beschermen zoals voorgeschreven is door de RIVM. Om deze reden hebben wij besloten om de start van de jaaropleiding 2020 te verschuiven naar september 2020! Momenteel zijn wij de planning aan het voorbereiden en dan wordt dit op de website geplaatst. Houd deze dus in de gaten!