Missie en Visie

Visie

Om de rol van secretaresse goed te kunnen vervullen, is (bij)scholing essentieel. Het secretaresse vak is meer dan ooit in beweging en de ontwikkelingen (vooral digitaal) gaan steeds sneller. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede secretaresse een onmisbare schakel is binnen organisaties en bedrijven. Het is daarom noodzakelijk om secretaresses goed te scholen. Dit doen wij door kleinschalig en praktijkgericht onderwijs aan te bieden voor een reële prijs. Wij zijn trots op het secretaresse vak en willen het niveau hoog houden. 

Missie

Het is onze missie om vakgenoten (voornamelijk uit Noord-Nederland)  meer bij elkaar te brengen om kennisoverdracht te stimuleren. Samen sta je sterker!
Wij willen secretaresses in hun kracht zetten. Zodat zij vanuit hun rol en professie kunnen meedenken in de procesontwikkelingen binnen organisaties of bedrijven. 

Kortom, wij willen zorgen dat de secretaresse onmisbaar is en blijft. 

Ons logo

Het logo is tot stand gekomen door ons te richten op de missie en visie van OMNN. Het staat voor:

  • Kennisoverdracht/onderwijs
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Voornamelijk gericht op Noord-Nederland
  • Actief in het office management

Belangrijk nieuws!

Om de verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen zijn er scherpe maatregelen genomen door de overheid. Dit heeft ook voor ons gevolgen. Wij leven in een bijzondere tijd. Wij willen onze deelnemers en trainers beschermen zoals voorgeschreven is door de RIVM. Om deze reden hebben wij besloten om de start van de jaaropleiding 2020 te verschuiven naar september 2020! Momenteel zijn wij de planning aan het voorbereiden en dan wordt dit op de website geplaatst. Houd deze dus in de gaten!