Team

Corine van Dijk-Tol

Corine is sinds 2012 eigenaar en oprichter van Office Management Noord-Nederland. De vele praktijkervaring en vakkennis in de secretariële wereld, wil Corine graag delen. Haar kennis en kunde wordt bij OMNN ingezet om mooie modules en trainingen aan te bieden. Kennisoverdracht en samen de kwaliteit van het secretaresse vak verbeteren in haar motto. Met haar kracht als innovator en verbinder is zij de drijvende kracht achter OMNN.
Hiernaast is Corine ook eigenaar van Tol Secretarie. Tol Secretarie is een secretariaatskantoor voor de secretariële – en telefonische ondersteuning op afstand – zonder deze afstand te voelen. Voor meer informatie over Tol Secretarie kijk je op de website.

Marieke Dijkema - van Kesteren

Marieke beheert het secretariaat van de Secretaressehogeschool. Zij is het eerste aanspreekpunt wanneer je contact zoekt met OMNN. Accuraat, enthousiast, flexibel, een groot oog voor detail, oplossingsgericht denken, gezellig en makkelijk in de omgang zijn competenties die Marieke omschrijven.
Marieke heeft al ruim 8 jaar ervaring als juridisch secretaresse, directiesecretaresse en virtual professional. Ze heeft een enorme passie voor en veel plezier in haar werk en dat straalt ze uit. Ze kan je vanuit haar ervaring helpen met een opleidingsadvies of andere vraagstukken. Kortom: ze staat voor je klaar!

Femke Feenstra

Femke is onze onderwijsadviseur. Zij houdt zich bezig het ontwikkelen van een opleidingsplan en de ontwikkeling en optimalisering van het lesmateriaal. Zij is degene die het contact met trainers onderhoudt. Kennisoverdracht, mensen enthousiasmeren en activeren, dat is waar Femke van houdt.

Femke weet met haar pabo en universitaire achtergrond richting onderwijs, theorie en praktijk goed samen te brengen. Met haar brede kennis over didactiek en leerontwikkeling en de vele praktijkervaring van Corine, maken ze samen kwalitatief en praktisch goed lesmateriaal. Ze verzorgt voor de Secretaressehogeschool ook de module ‘Nederlands’. Daarnaast staat ze voor onderwijsinhoudelijke vragen voor je klaar.

Belangrijk nieuws!

Vanaf 15 september starten we weer met de opleiding secretaresse naar MBO+ en HBO niveau. 

Omdat we de gezondheid van alle deelnemers en trainers hoogachten, zijn ook bij ons nog een aantal maatregelen van kracht, waaronder kleinere groepen. Momenteel hebben we nog een aantal plaatsen vrij! Wil je je nog aanmelden dan kan je vanaf 15 september dus al deelnemen op (onze) locatie in Assen. Wellicht tot dan!