Team

Corine van Dijk-Tol

Corine is sinds 2012 eigenaar en oprichter van Office Management Noord-Nederland. De vele praktijkervaring en vakkennis in de secretariële wereld, wil Corine graag delen. Haar kennis en kunde wordt bij OMNN ingezet om mooie modules en trainingen aan te bieden. Kennisoverdracht en samen de kwaliteit van het secretaresse vak verbeteren is haar motto. Met haar kracht als innovator en verbinder is zij de drijvende kracht achter OMNN.
Hiernaast is Corine ook eigenaar van Tol Secretarie. Tol Secretarie is een secretariaatskantoor voor de secretariële – en telefonische ondersteuning op afstand – zonder deze afstand te voelen. Voor meer informatie over Tol Secretarie kijk je op de website.

Marieke Dijkema - van Kesteren

Marieke beheert het secretariaat van de Secretaressehogeschool. Zij is het eerste aanspreekpunt wanneer je contact zoekt met OMNN. Accuraat, enthousiast, flexibel, een groot oog voor detail, oplossingsgericht denken, gezellig en makkelijk in de omgang zijn competenties die Marieke omschrijven.
Marieke heeft al ruim 8 jaar ervaring als juridisch secretaresse, directiesecretaresse en virtual professional. Ze heeft een enorme passie voor en veel plezier in haar werk en dat straalt ze uit. Ze kan je vanuit haar ervaring helpen met een opleidingsadvies of andere vraagstukken. Kortom: ze staat voor je klaar!

Femke Feenstra

Femke is onze onderwijsadviseur. Zij houdt zich bezig het ontwikkelen van een opleidingsplan en de ontwikkeling en optimalisering van het lesmateriaal. Zij is degene die het contact met trainers onderhoudt. Kennisoverdracht, mensen enthousiasmeren en activeren, dat is waar Femke van houdt.

Femke weet met haar pabo en universitaire achtergrond richting onderwijs, theorie en praktijk goed samen te brengen. Met haar brede kennis over didactiek en leerontwikkeling en de vele praktijkervaring van Corine, maken ze samen kwalitatief en praktisch goed lesmateriaal. Ze verzorgt voor de Secretaressehogeschool ook de module ‘Nederlands’. Daarnaast staat ze voor onderwijsinhoudelijke vragen voor je klaar.

Wij zijn trots op onze topdocenten! We stellen ze graag aan je voor:

Rolf Hoogenberg

Rolf Hoogenberg

Rolf is deskundig op het gebied van communicatie, inspiratie, presentatie, teamsamenwerking en (persoonlijk) leiderschap.

WijaKoers1

Wija Koers

Wija is een autoriteit op het gebied van E-strategie. Bij de Secretaressehogeschool verzorgt zij de module ‘Social Media’.

AStrid Haveman Groen lach KH

Astrid Haveman

Astrid is een zeer ervaren trainer en DISC consultant. Met haar bedrijf Master of Workflow geeft zij al jaren trainingen, advies en coaching.

Riemke

Riemke Visser

Riemke is gespecialiseerd in het opzetten, structureren en voeren van secretariaten, het trainen en coachen van managementondersteuners en het organiseren van beurzen en congressen.

Belangrijk nieuws!

Om de verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen zijn er scherpe maatregelen genomen door de overheid. Dit heeft ook voor ons gevolgen. Wij leven in een bijzondere tijd. Wij willen onze deelnemers en trainers beschermen zoals voorgeschreven is door de RIVM. Om deze reden hebben wij besloten om de start van de jaaropleiding 2020 te verschuiven naar september 2020! Momenteel zijn wij de planning aan het voorbereiden en dan wordt dit op de website geplaatst. Houd deze dus in de gaten!