Astrid Haveman

Astrid Haveman

Astrid is een zeer ervaren trainer en DISC consultant. Met haar bedrijf Master of Workflow geeft zij al jaren trainingen, advies en coaching. Haar professionele aandachtsgebieden liggen voornamelijk bij: heldere doelen, duidelijke focus, slim gebruik van middelen, effectieve inzet van tijd en energie om de goede dingen te doen, effectief en positief samenwerken.
Astrid kan goed luisteren. Ze kan je doelgericht naar betere resultaten en werkplezier toe leiden. In haar trainingen ligt haar focus altijd op de praktijk. Met haar nuchtere aanpak en haar noordelijke humor, zorgt ze voor veel plezier in haar trainingen. Voor de Secretaressehogeschool verzorgt Astrid de modules: ‘Communicatie in normale en complexe situaties’, ‘Slim werken’, ‘Digitale technieken’, ‘Organisatiepolitiek’ en ‘Werken voor de top’. 

Belangrijk nieuws!

Vanaf 15 september starten we weer met de opleiding secretaresse naar MBO+ en HBO niveau. 

Omdat we de gezondheid van alle deelnemers en trainers hoogachten, zijn ook bij ons nog een aantal maatregelen van kracht, waaronder kleinere groepen. Momenteel hebben we nog een aantal plaatsen vrij! Wil je je nog aanmelden dan kan je vanaf 15 september dus al deelnemen op (onze) locatie in Assen. Wellicht tot dan!