Rolf Hoogenberg

Rolf Hoogenberg

Rolf is deskundig op het gebied van communicatie, inspiratie, presentatie, teamsamenwerking en (persoonlijk) leiderschap. Groepen begeleiden naar een hoger doel en individuele groepsleden vaardigheden bijbrengen, behoren tot zijn dagelijkse bezigheden. Zijn drive? In contact zijn met mensen, van elkaar leren en samenwerken. Met zijn mensgerichte en positieve aanpak laat Rolf iedereen op unieke wijze groeien.
Naast zijn werk als trainer bij OMNN is Rolf werkzaam als professioneel dirigent van verschillende orkesten. Hierdoor heeft hij ruime ervaring met leerprocessen van zowel groepen als individuen. Zijn ervaring om leiding te geven aan en om onderdeel te zijn van een team komen tijdens de trainingen goed van pas. Voor de Secretaressehogeschool neemt hij de modules: ‘Presenteren met flair’, ‘Projectmanagement’ en ‘Excel’ voor zijn rekening. 

Belangrijk nieuws!

Vanaf 15 september starten we weer met de opleiding secretaresse naar MBO+ en HBO niveau. 

Omdat we de gezondheid van alle deelnemers en trainers hoogachten, zijn ook bij ons nog een aantal maatregelen van kracht, waaronder kleinere groepen. Momenteel hebben we nog een aantal plaatsen vrij! Wil je je nog aanmelden dan kan je vanaf 15 september dus al deelnemen op (onze) locatie in Assen. Wellicht tot dan!