Kikkienanje van den Brink

Kikkienanje van den Brink is (HRM)expert en trainer in het ontwikkelen van (zelf)vertrouwen bij mensen binnen o.a. organisaties. Ze is ruim 20 jaar actief binnen het bedrijfsleven en eigenaar van Bedrijvig in Bewustwording.

“Het fenomeen ‘zelfvertrouwen’ is een rode draad in mijn leven. Dit thema interesseerde mij vanaf mijn adolescente tijd en tijdens mijn HRM-studie, ben ik op dit fenomeen afgestudeerd.”

Ze is auteur van vier boeken voor mannen en vrouwen over dit fenomeen en de ontwikkeling ervan.
Ze onderzoekt en maakt, met haar team, Serious Games om het (zelf)vertrouwen en vertrouwen binnen teams en management teams te versterken.
Middels jaarprogramma’s, brengt ze het vertrouwen in groepen terug.
Ze geeft trainingen, workshops, presentaties en gastcolleges om haar missie uit te dragen:

“Het is mijn wens om het zelfvertrouwen van mensen en binnen teams te vergroten door o.a. pijnpunten aan het licht te brengen, zodat er een positieve flow ontstaat en de mensen elkaar van mens tot mens in de ogen kijken en betrokken zijn.”

De kracht van de trainingen die ze geeft, bestaat uit haar ervaring, kennis, openheid en onbevooroordeeld zijn. Zij heeft het talent om af te stemmen op wat de klant nodig heeft.
Vervolgens kan ze – op een respectvolle manier – confronterend zijn en nieuwe perspectieven aanreiken waarmee je als persoon verder groeit in bewustzijn, denken, voelen en wilskracht.