Outlook optimaal gebruik

Optimaal gebruik van Outlook op het secretariaat

Dagelijks stromen de e-mails binnen in je inbox. Je hebt er een dagtaak aan. Het zorgt ervoor dat je te weinig tijd en aandacht hebt voor je eigenlijke taken en je to do’s. De e-mails die je binnenkrijgt zijn vaak de to do’s van de afzender of staan vol taken waar nog een vervolgactie op hoort. Gebruik jij Outlook al optimaal? Leer de speciale functies van Outlook kennen, waar je als assistent niet zonder kan!

8 plekken beschikbaar

Blijf de baas in je inbox en bepaal hoe, wanneer en welke e-mails je verwerkt.
Een kwestie van planning, de juiste indeling en dus gewoon de juiste keuzes maken, waardoor Outlook voor jou gaat werken. Dat kun jij!

Trainingsdag (op locatie of op afstand)

In deze lesdag nemen we je mee in alle ins en out’s van Microsoft Office Outlook die je als secretaresse of management assistent moet kennen om jouw werk en dat van degenen die je ondersteunt makkelijker te maken. Zó, dat je het gebruik van Outlook voor jezelf en anderen efficiënt kunt inrichten.

Zero e-mail aan het einde van de dag? Het kan! Beter archiveren en het gebruik van Outlook Taken en Agenda beheer effectiever inzetten? Ook dat is mogelijk. Outlook inzetten om op secretariaat te structureren? Geen punt! Drie mailboxen moeiteloos onder controle? Gaan we doen!

Je leert minder bekende slimme functies die je werk makkelijker maken, maar leert ook hoe je Outlook voor je kunt laten werken.

We gaan er van uit dat je een zekere basiskennis hebt en Outlook gebruikt op een laptop binnen Microsoft Office 365.

Je neemt je eigen laptop mee naar de trainingsdag en je leert de opgedane kennis direct toe te passen.

Lesduur 9:00 -15:30 uur
Inclusief lunch, koffie, thee
Datum
Groepsgrootte maximaal 7 deelnemers

*Deze trainingsdag bieden we hybride aan: je kunt deze dag zowel offline op locatie als online te volgen! Op het zelfde moment!
Vraag naar de mogelijkheden.

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en je zult de whitepaper ontvangen in je mail