Teams: effectief samenwerken doe je zo!

23 september, 2021
9:00-16:00

TEAMS:  veel meer dan een online vergadertool.

Microsoft TEAMS is inmiddels bij de meeste professionals wel bekend van het online vergaderen.  Minder bekend is dat het een geweldig online platform is om efficiënt en effectief (dus productief) samen te kunnen werken!

Met TEAMS heb je de mogelijkheid een serieuze boost aan samenwerking te kunnen geven! Daarbij is TEAMS als platform een krachtige werkversneller!

In deze trainingsdag ontvang je alle informatie om een effectieve TEAMS omgeving in te richten en te beheren voor je team.

  • TEAMS als online samenwerkplatform
  • Teams – Kanalen – Chat en Posts – Bestanden
  • Samenwerken; de voorwaarden en afspraken
  • Gebruik van Sharepoint in TEAMS
  • OneNote – ToDo als slimme toevoeging
  • Agenda in Teams
  • Delen en toegang

Met als uiteindelijke opbrengst van de trainingsdag:
Een plan van aanpak voor de inrichting van je eigen TEAMS omgeving.

 

8 plekken beschikbaar

TEAMS een serieuze boost in samenwerking!

Samen bestanden bewerken, brainstormen, projecten plannen, bijhouden en documenteren, chatten, TEAMS is een serieuze werkversneller!
De mogelijkheden met volledige integratie van alle MS Office tools met TEAMS maakt dit een krachtig samenwerkingsplatform, waarmee je veel tijd kunt besparen. Toegankelijk op alle vaste en mobiele devices, zodat je ook buiten de deur je werk kunt doen.

Training Teams effectief samenwerken doe je zo!

Wil je als office ondersteuner, manager, secretaresse of team écht goed gaan werken met Office 365 in TEAMS dan is daar een andere mindset voor nodig. Het vraagt een nieuwe manier van werken, waarbij  mailen delen wordt,  en informatie halen brengen wordt. Waarbij je in real time samenwerkt in hetzelfde document, notitieblok of takenlijst, en je nooit meer verwarring over versies van documenten hebt. Kortom er kan zoveel meer met TEAMS.

TEAMS inrichting en beheer: Wees erbij!

Een belangrijke voorwaarde is een goede inrichting en regievoering op een effectief werkproces in TEAMS. Afspraken over het gebruik en een goede koppeling met Sharepoint.
Want de mogelijkheden zijn eindeloos en regie op gebruik is echt nodig.
Een uitgelezen kans voor jou als secretaresse of management ondersteuner!

We hebben een integrale training in TEAMS voor secretaresses en management ondersteuners voor je ontworpen, waarbij je de in’s en out’s leert, en je aan het einde een plan van aanpak hebt voor een efficiënt en effectief gebruik. En natuurlijk ontvang je alle handvatten voor het inrichten van je eigen TEAMS omgeving!

*Ben je secretaresse/office ondersteuner op MBO niveau en wil je jezelf ontwikkelen naar HBO niveau? **  Volg dan de jaaropleiding van de Secretaressehogeschool  >>meer weten

**Deze trainingsdag is keuze-module van de jaar-opleiding van de Secretaressehogeschool van MBO naar HBO niveau. 

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en je zult de whitepaper ontvangen in je mail