Microsoft TEAMS inmiddels bekend van het online vergaderen, maar is daarnaast een geweldig online platform binnen Microsoft 365 om efficiënt en effectief (dus productief) samen te kunnen werken. Daarmee krijgt de effectiviteit en de kwaliteit van samenwerking een serieuze boost!.

Behalve een online vergader en presenteer tool, kan er nog zoveel meer in TEAMS. Samen bestanden bewerken, brainstormen, projecten plannen, bijhouden en documenteren, noem maar op. De mogelijkheden met volledige integratie van alle office tools met TEAMS maakt dit een krachtig samenwerkingsplatform, waarmee je veel tijd kunt besparen. Toegankelijk op alle vaste en mobiele devices, zodat je ook buiten de deur je werk kunt doen.
Wil je als office ondersteuner, manager, secretaresse of team  écht goed gaan werken met Office 365 in TEAMS dan is daar een andere mindset voor nodig. Het vraagt een andere manier van werken, waarbij  mailen delen wordt,  en informatie halen brengen wordt. Waarbij je in real time samenwerkt in hetzelfde document, notitieblok of takenlijst, en je nooit meer verwarring over versies van documenten hebt.Kortom er kan zoveel meer met TEAMS.

We hebben een integrale training in TEAMS voor je ontworpen, waarbij je de in’s en out’s leert, en je aan het einde een plan van aanpak voor een efficiënt en effectief gebruik en alle handvatten voor het inrichten van je eigen TEAMS omgeving!

 

 

Download de whitepaper

Vul je gegevens in en je zult de whitepaper ontvangen in je mail

Teams whitepaper

Inschrijven nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.